Decoratie-ideeën

Ideeën om te versieren met ananas in de herfst

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dennenappels zijn, samen met pompoenen en takken en droge bladeren, de meest typische herfstdecoratie. Dus we gaan een compilatie maken van ideeën om het huis te versieren met ananas Er zijn veel dingen en knutselwerkjes die gedaan kunnen worden met deze ananassen. Van het schilderen met kleuren tot het toevoegen van glitter om ze eleganter te maken.

Deze keer zien we een paar inspiraties met ananas die we allemaal thuis kunnen doen. Deze gedroogde kegels van de bomen kunnen in het bos worden verzameld om wat doe-het-zelfwerk te doen. Je kunt alles maken, van kransen tot eenvoudige pronkstukken voor in huis of ze combineren met andere herfstmotieven voor een authentieke en natuurlijke decoratie.

Ananas aan de deur

Aan onze deuren kunnen we de herfst verwelkomen met een centrum dat we maken met ananas We moeten een lus of touw nemen om ze op te hangen en ananas, takken en bladeren naar smaak toevoegen , om dat authentieke herfsteffect te bereiken in oranje- en bruintinten.

DIY ananasslingers

Als je een herfstfeest wilt geven of een rustiek en leuk tintje wilt geven aan een hoek van het huis, kun je een doe-het-zelfslinger maken met deze ananassen. Met een sterk koord kun je ze toevoegen, andere details toevoegen, zoals oranje linten of bladeren. Je kunt er ook lichtjes omheen hangen, zodat je hem zelfs 's nachts kunt zien.

Decoratieve ananas op tafel

Op deze tafel vinden we het idee om te decoreren met ananas. Je gebruikt ze om centerpieces te maken, vermengd met andere dingen zoals kaarsen, eikels en pompoenen. Als je alles een elegante toets wilt geven, kun je ze beschilderen met gouden accenten. Zo ziet alles er luxer en verfijnder uit.

Handgemaakte ananaskronen

De kransen voor de deur mogen niet ontbreken, en het is een mooie reden om de buitenkant te versieren. Dus je kunt er een maken met takken en dennenappels om deze herfst te verwelkomen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: