Interieur

Meisjeskamer voor meisjes in neutrale tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag brengen we je geweldige inspiratie als je een tienermeisjeskamer wilt inrichten maar met tinten die neutraal zijn en gemakkelijk met elkaar te combineren. De meest neutrale kleuren, zoals grijs, wit, zwart en beige, worden in de meeste decoraties gekozen als basis van alles, en hier hebben we ze als hoofdrolspelers.

De chique elementen van de kamer zijn degenen die elke hoek tot leven brengen, van een schoolbord tot een ongelooflijk behang met een geometrische print met vintage allures Een geweldig idee om van te genieten elegant decoreren van een jeugdkamer voor meisjes.Dit is een geweldig idee en met kleuren variërend van donkerder tot pasteltinten.

Als er iets is dat opv alt in deze kamer, dan is het dat behang met een grote persoonlijkheid Het heeft een bijna hypnotiserend geometrisch patroon en donkere tinten. Om het licht echter niet te elimineren, hebben ze besloten om lampen toe te voegen en ook een prachtige lichtslinger die een romantisch tintje geeft. Het meubilair is heel eenvoudig, met een beige houten hoofdeinde en een minimaal bureau. Het grote krijtbord dat ze aan de kant hebben gezet, met dat vintage tintje, is ook een heel origineel element, waarop ze kunnen schrijven wat ze willen.

In deze kamer zien we niet alleen dat grote behang. In de rest van de kamer zijn er zachte en serene tinten, met grijs en wit als hoofdrolspelers. Daarnaast hebben ze ervoor gekozen om een prachtige lamp met romantische accentenin het wit toe te voegen, die bijna op een wolk lijkt.Ze hebben ook een rustruimte, met een moderne en mooie hangende rieten schommelstoel, een materiaal dat weer in de mode is. Op de voormuur zien we veel verschillende schilderijen, op een originele manier gerangschikt, en allemaal in zwart-wit, om de visuele harmonie van de ruimte niet te verstoren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: