Decoratie-ideeën

Een huis in etnische stijl in El Salvador

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dit huis is gelegen in El Salvador en weet ongetwijfeld de etnische en tropische stijl te combineren met moderne en designaccenten. Voor enkele minimalistische lijnen in sommige gebieden vinden we ineens boomstammen die uit de grond lijken te komen, met daken gemaakt van takken en veel hout in een verfijnde witte kleur. Een zeer originele mix.

Als je houdt van natuurlijke en etnische accenten maar je de moderne en verfijnde designlijnen niet wilt opgeven, let dan op dit huis, een ideale ruimte om thuis genieten van de natuur.We houden van de mix die ze maken en de verrassingen, zoals de tuin in huis. Naast die heldere en vrolijke kleuren die zich vermengen met het ongerepte wit.

De keuken en de woonkamer hebben een zeer open en ruime ruimte Door deze ruimte lijkt alles vrijer, alsof we buiten zijn. In feite vinden we te midden van dit alles wat boomstammen en een tuin met stenen en varens. De natuur komt overal in dit huis naar voren, met het hout in de keuken of de binnentuinen.

In alle gebieden vinden we veel witte kleur, en met de natuurlijke tint van hout, zelfs cement.Maar te midden van dit alles wilden ze accenten toevoegen die ons herinneren aan het etnische en exotische, zoals de kleur van die deur of de elementen in intens geel.

In het huis hebben ze verschillende binnentuinen ingericht om een meer exotisch gevoel van plaats te hebben. Het is ongetwijfeld een goed idee om meer gastvrije en serene ruimtes te creëren. Hoewel we natuurlijk grote ruimtes moeten hebben om dit soort dingen te kunnen integreren. Hier zijn ze heel origineel en breken ze met de wereld van minimalistische lijnen, wat zorgt voor natuurlijkheid.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: