Decoratie-ideeën

Penthouse van Kim Kardashian in New York

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van moderne en luxe huizen houdt, hebben we uitzicht op het nieuwe penthouse van Kim Kardashian, een ruimte vol verfijning. Het is een modern penthouse, met designstukken en basistinten waar men geniet van vele vierkante meters op een bevoorrechte locatie in New York, met prachtig uitzicht en een groot terras.

Het is zonder twijfel een huis waar we niet allemaal naar kunnen streven, maar waar we wel uit kunnen puttendecoratieve ideeënals we van de moderne en huidige stijl houden. In dit penthouse hebben ze tinten zoals wit, lichtgrijs en zwart gebruikt om frisse en trendy omgevingen te creëren, met goed gekozen stukken en omgevingen met dezelfde stijl.

In de buurt van de keuken zien we zeer minimalistische lijnen. Een eiland met wit marmer en stoffen en houten stoelen, evenals moderne designlampen. Alles heeft veel witte kleur en grote ramen die voor veel licht zorgen in de ruimtes.

In het slaapkamergedeelte zien we ook eenvoud en grote ruimtes met enorme ramen met geweldig uitzicht over de stad. Ze hebben niet gezocht naar overdaad, maar naar een serene stijl die makkelijk te combineren is door het hele huis, met verfijnde en kwalitatieve elementen.

In de badkamer vinden we nog een ruimte vol verfijning, met marmer en hout om te genieten van die serene omgeving. Ze hebben gekozen voor een witte en moderne vrijstaande badkuip, ideaal voor ruimte en voor ontspannende baden.

Het terras is een van onze favoriete plekken, omdat het erg ruim is en een geweldig uitzicht heeft ondanks dat het in een stad vol hoge gebouwen ligt. Het rotan en stoffen meubilair is erg trendy en is de ideale plek om overdag uit te rusten.

Ze hebben ook een speelruimte gecreëerd voor kinderen, met een tipi, schoolbord en tafel. Het heeft veel opbergruimte om al hun speelgoed op te bergen, een perfecte plek voor de kleintjes in huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: