Decoratie-ideeën

Overdekt zwembad voor thuis, ideeën

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Nu de herfst is aangebroken, hebben we geen dagen meer om te genieten op het strand en kunnen we ook niet zwemmen in een buitenzwembad. Dat is de reden waarom de geweldige ideeën van verwarmde binnenzwembaden voor thuis ontstaan. Dat is een geweldig idee, want het zijn zwembaden waar we het hele jaar door gebruik van kunnen maken. Hoewel de kosten hoger zullen zijn, zal het gebruik ervan op de lange termijn dat ook zijn.

In dit bericht bekijken we enkele interessante binnenzwembaden om inspiratie op te doen om thuis een spa-hoek te creëren. Het zijn normaal gesproken verwarmde zwembaden, en in het algemeen hebben ze grote ramen of gebieden die kunnen worden geopend om in grote mate van het buitenleven te genieten, ongeacht het weer.De eerste heeft bijvoorbeeld zelfs een sloot met jets en een jacuzzi gedeelte.

Dit binnenzwembad heeft een rustieke maar moderne stijl. De muren zijn bedekt met steen, en het is een geweldig idee, omdat het een materiaal is dat de temperatuur zeer goed vasthoudt, dus het kan ons helpen besparen als het gaat om het creëren van een goede sfeer in het zwembad. Bovendien heeft het een glazen dak voor perfecte natuurlijke verlichting.

In deze zwembaden vinden we plekken waar hout is gebruikt om het een natuurlijke en warme uitstraling te geven. Het is een goed materiaal om een gezellige omgeving te creëren, hoewel het moet worden behandeld zodat het niet bederft door vocht. In een ervan hebben ze zelfs van de gelegenheid gebruik gemaakt om een keuken en een rustruimte te maken.

In dit zwembad vinden we baksteen, met een rustieke uitstraling en een boog op de deur, om het eruit te laten zien als een echt toevluchtsoord in een oud huis. Het heeft alle looks van een gezellige spa om te ontspannen als je thuiskomt, hoewel er geen natuurlijk licht is.

De infinity pools zijn de laatste tijd het populairst en ze zijn ook geschikt voor ruimtes in huis. In dit geval is het een zwembad dat vrij open is naar buiten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: