Interieur

8 decoratieve lampen om de kinderkamer te verlichten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De decoratieve verlichting speelt tegenwoordig een grote rol in onze huizen. Lichtgevende letters en tekens zijn erg populair geworden en zijn een prachtig voorstel om de dromen van de kleintjes in huis te verlichten. Heb je bewijs nodig? Is acht genoeg voor jou?

Decoratieve lampen zorgen voor sfeerlicht,geven een warme en gastvrije toets aan je kamerinrichting. We kunnen ze op tafel plaatsen, op de plank van een meubelstuk of aan de muur. Als het kind bang is in het donker, zal het hem helpen in slaap te vallen.

Decoratieve lampen zijn niet ontworpen om een ruimte te verlichten, maar om deze te decoreren en sfeer te geven. In kinderkamers zijn ze vooral handig; Het zijn lampen die we aan kunnen laten tot de kinderen in slaap vallen als ze bang zijn in het donker.

  1. Cool Kid lichtbak, prijs € 29,99
  2. Gele wolk, prijs € 79,99
  3. Lichtgevende ster, prijs € 109,9o
  4. Lichte brief, prijs € 17,63
  5. Lichtgevende wolk, prijs €69

De meest klassieke ontwerpen zijn die van hout en papier-maché met een gepatineerde afwerking en led-lampen. De meest populaire zijn zonder twijfel die met letterform. Je kunt samen met hen de naam van het kind samenstellen of een woord dat we willen dat hem 's nachts vergezelt. Gebruikelijker is echter om op een enkele letter in te zetten; meestal overeenkomend met de initiaal van het kind.

  1. Lichtgevende kroon, prijs €68
  2. Babylamp, prijs €76
  3. Vogellamp, prijs € 109,90

Lampen in de vorm van een ster, maan of wolk zijn ook erg populair. We vinden ze in verschillende afwerkingen, maten en kleuren, waardoor het relatief eenvoudig is om ze aan te passen een bestaand decor. Origineler zijn de lampen in de vorm van een kroontje, baby- of vogelhuisje.

Met een "zacht" en geruststellend licht zijn deze lampen ideaal voor de decoratie van een kinderkamer. Het is aan jou om de vorm of het motief te kiezen dat je het mooist vindt of past met de persoonlijkheid van uw kind.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: