Decoratie-ideeën

Appartement in industriële stijl met bakstenen en balken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De industriële stijl van de typische loft is in veel ruimtes op grote schaal gekopieerd en heeft een modern tintje maar tegelijkertijd vintage, gezellig en origineel. Bovendien is het een stijl die veel wordt gebruikt voor diegenen die een bepaalde mannelijke toets willen zonder stijl en elegantie te verliezen. In dit appartement vinden we de industriële stijl terug met zeer typische elementen, zoals zichtbare houten balken en bakstenen muren.

Deze stijl ziet vaak structurele elementen, zoals balken, bakstenen muren en buizen. Dit behoort tot de essentie van deze stijl en kan dus niet ontbreken als we een volwaardig industrieel appartement willen hebben.Voor de rest kunnen we details toevoegen zoals tafels gemaakt van pallets en lampen die grote spots zijn zoals die in industrieën.

In de woonkamer zien we de bakstenen muren op de achtergrond. Het kan elk modern appartement zijn met mooie designlampen, een eenvoudige salontafel en fauteuils in grijze en neutrale tinten die makkelijk te combineren zijn. De muren geven het een geweldige industriële uitstraling, plus de open loftachtige ruimtes die ze in dit appartement hebben.

In de keuken kunnen we deze nog meer waarderen muren De rest van de keuken heeft een eenvoudige en minimalistische moderne stijl, met witte meubels en eenvoudige lijnen en houten tafels om warmte te geven . Ook de zwart-witte schilderijen in stedelijke stijl suggereren de industriële wereld.

We zien een slaapkamer die in verschillende stijlen kan worden opgenomen. De schilderijen zijn erg industrieel, maar we vinden een stoel in de stijl van het midden van de eeuw en moderne elementen, zoals het textiel en het stoffen hoofdeinde. Ongetwijfeld hebben ze gekozen voor een mix van stijlen voor een modern en fris resultaat.

In de badkamer vinden we originele ideeën. Sommige gootstenen bedekt met hout en een zeer originele ronde vorm. Bovendien zijn de muren van cement en hout een geweldige mix.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: