Decoratie-ideeën

Mini-appartement van twintig vierkante meter

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Elke keer zien we ontwerp- en architectuurideeën die tot op de millimeter profiteren van ruimtes. Er zijn oplossingen nodig voor woningen die echt klein zijn en alle comfort moeten bieden aan hun huurders. Zo zijn er ideeën zoals die van dit mini appartement van slechts twintig vierkante meter, waarin je vanuit een kantoor naar de badkamer, de rustruimte en de woonkamer komt.

Dit mini-appartement is niet geschikt voor mensen die een hekel hebben aan kleine ruimtes, aangezien het erg weinig ruimte heeft. Je moet ook in goede conditie zijn om consequent de trappen te kunnen beklimmen.Waarschijnlijk een van die appartementen voor jongeren in de beginjaren, hoewel het zeker de moeite waard is om te onderzoeken hoe ze elke hoek benutten.

We vinden een centrale ruimte waarin een bank staat die waarschijnlijk als extra bed kan worden gebruikt, maar die de woonkamer zou zijn. Ook een meer verborgen ruimte waar het bed en een spiegel zijn. Aan de andere kant zien we in het bovenste gedeelte een soort kantoor, op de meest verlichte plek, om natuurlijk licht te hebben om te werken. Wat we ons wel afvragen is waar hij zijn spullen bewaart, aangezien er geen kasten lijken te zijn. Hiervoor kunnen verborgen gaten in de vloer zitten.

In dit appartement is er ook een bovengedeelte waar de badkamer zich bevindt, zeer goed gebruikt. Ongetwijfeld maken de decoraties geen deel uit van deze ruimtes, aangezien er heel weinig ruimte over is.Ze gebruiken alleen functionele stukken en minimalistische lijnen. Het is zeker een eigenaardig idee, hoewel niet iedereen in zo'n kleine plaats zou kunnen wonen. Daarnaast mist dit appartement enkele ruimtes, zoals een goede keuken en een eetgelegenheid. Dus het blijkt enigszins onvolledig.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: