Decoratie-ideeën

Appartement in totaal wit voor een moderne stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je overal van de witte kleurentrend houdt, kun je je aanmelden voor de inspiratie in totaal wit die dit appartement ons brengt. Er zijn hier en daar heel kleine kleuraccenten, maar in wezen hebben ze wit als absolute hoofdrolspeler gebruikt, zodat de kamers erg ruim en licht lijken. Het is een van de beste tonen om amplitude te geven aan kleine ruimtes.

Dit appartement is ongetwijfeld geïnspireerd door de Noordse stijl, aangezien de Scandinavische trend veel gebruik maakt van wit gemengd met andere basistinten zoals grijs, zwart of kleur uit het hout.In de eethoek zien we al dat ze een vleugje kleur op de stoelen zetten, om de omgeving wat gratie te geven, maar ook de mix van hout en wit kan in deze gevallen een goede keuze zijn.

In het gedeelte van de woonkamer zien we hetzelfde idee. Een vintage houten tafel met versleten verf, een witte fauteuil met wat beige kussens en een bank die opv alt door zijn print. Eenvoud is aan de orde van de dag, maar de omgevingen zijn nog steeds even interessant, met die vintage posters, designlampen en meubels van weleer.

In de slaapkamer zien we de uitdrukking van totaal wit in elke hoek. Er is nauwelijks kleur, met smetteloos wit textiel en witte muren en tafels. Het wordt alleen gebroken door enkele accenten in goud en bruin die nauwelijks opvallen.Een ideale plek om uit te rusten, zeer goed verlicht.

In de keuken zien we al wat kleur, maar het is in wezen een Scandinavische keuken Trendy koperen lampen zijn te zien in het eilandgebied, en werkbladen ze zijn gemaakt van hout. Ook de vloer voegt gratie toe aan de set met zwarte en witte tegels. Witte metrotegels zijn ook een andere trend om naar uit te kijken.

We zien een badkamer heel elegant, met gouden en zwarte accenten. De vintage kranen en die spiegel met lampjes springen eruit, heel origineel. De vloer is ook interessant, met die geometrische tegels.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: