DIY

Wandopbergers voor op het bureau doe het zelf!

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De meesten van ons hebben de vakantie inmiddels achter zich gelaten en zijn teruggekeerd naar onze routine. Onze werkruimte thuis staat weer vol met notities, lijstjes en benodigdheden die ons helpen ons huis, werk of studie te organiseren. En als we ze allemaal een beetje ordenen? Daar zorgen de 4 wandopbergers voor.

Houd orde op kantoor, studeer- of werkhoek is belangrijk. Orde helpt ons afleiding te vermijden, om ons te concentreren op wat belangrijk is. Nu tijd niet meer is wat het was, kan het creëren van een bureau-organizer die aan onze behoeften voldoet een goede manier zijn om de middag door te brengen, vind je niet? Met de volgende DIY vind je het heel eenvoudig.

We proberen je altijd eenvoudige doe-het-zelfprojecten te laten zien Het maken van organizers zoals degene die we vandaag voorstellen, vereist geen speciale vaardigheden. Een werkblad, creativiteit en wat basismaterialen; het is alles wat je nodig hebt. Zullen we aan het werk gaan?

  1. Sugar & Cloth Organizer. Het interessante aan deze organizer is dat het ons enkele dozen biedt om potloden, pennen en notitieboekjes te ordenen; plus een kurkoppervlak om notities of knipsels op te spelden. Om het te maken heb je alleen een mdf-plaat nodig, wat houten kisten, een zelfklevende kurkplaat, lijm en dit eenvoudige stap voor stap.
  2. De mooie lade-ophangorganizer. Perfect voor wie veel potloden, stiften of penselen gebruikt en deze bij de hand wil hebben. Door de grootte van de leren zakken te vergroten, kunnen we ook kleine notitieboekjes opbergen.Koop een ocumen-bord en wat stukken leer in je favoriete kleur en je hebt een plek om te beginnen.

  1. Organisator Atilio. Een van de meest complete. Inclusief een mand voor notitieboekjes, enkele pottenpotten, een rol notitiepapier en enkele hangers. Veel elementen maar allemaal goedkoop; bekijk het stap voor stap. Het is in het Zweeds, maar waarom hebben we google translate nodig?
  2. Burkatron-organisator. Simpel maar erg praktisch. Een notebook, een kurk en een doos voor potloden en pennen vormen dit doe-het-zelf-project. Je kunt afbeeldingen van het creatieproces zien, voor het geval je vragen hebt.

Door de eenvoud van deze doe-het-zelvers hebben we geen excuus om niet ons bureau op orde te hebben. Bovendien hoeven we niet te kiezen tussen het een en het ander; we kunnen elementen van allemaal combineren om een organizer te creëren die aan al onze behoeften voldoet.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: