Interieur

Keukens in roze kwarts trend

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je houdt van de kleur roze kwarts in de mode, wat dit jaar de trend zou zijn, laten we je vandaag een paar keukens in roze kwarts zien. Van het verven van de meubels in deze zachte kleur tot het aanbrengen van kleine accenten in een hoek. Deze kleur is ongetwijfeld vrouwelijk en delicaat, heel zacht en ideaal om aan elke ruimte toe te voegen. Samen met sereniteitsblauw zijn het de twee kleuren van het jaar, beide zijn pasteltinten.

Als iets ons de Scandinavische trend heeft gebracht, dan is het het gebruik van pasteltinten. Daarom zijn we niet verbaasd dat dit de tonen van het jaar zijn, degenen die zullen slagen in decoratie.Als je van een delicate en elegante keuken houdt, is dit een goede tint om wat vrolijkheid toe te voegen, maar het is ook een zachte kleur, dus het is ontspannend.

Keukenmeubels in rozenkwarts

Als je je houten keukenmeubels wilt vernieuwen, dan kan dat met deze kleur. Het is ideaal als je keuken iets vintage heeft, want het vernieuwt het zonder die authentieke essentie te verliezen. Zilveren, gouden of zwarte afwerkingen zullen opvallen tegen deze roze kleur, en witte werkbladen zullen alles veel duidelijkheid geven. Het combineren van dit roze met wit is een geweldig idee, aangezien het een toon is die vermoeiend kan worden, is het beter dat we wat wit toevoegen.

Vintage keuken in rozenkwarts

Als je deze kwartsroze wilt combineren met andere kleuren, raden we je aan om het met pasteltinten te doen.De lichtste blauw- of geeltinten zijn tinten die met deze kleur worden gecombineerd, omdat ze in hetzelfde bereik liggen. Daarnaast zul je zien dat dit de ideale toon is om te genieten van een volwaardige vintage keuken, met een van die geweldige originele Smeg koelkasten.

Details in rozenkwarts

In deze keuken hebben ze gekozen voor kleine details in rozenkwarts om niet te verzadigen. Het is een goed idee als je alleen een vleugje met deze kleur wilt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: