Decoratie-ideeën

Ikea's Svärtan-collectie geïnspireerd door India

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Svärtan is de nieuwe collectie van de firma Ikea voor dit najaar, een collectie die vreemd genoeg is geïnspireerd door India, maar niet op de gebruikelijke manier, want we weten al dat Ikea is originaliteit, maar dan in wit-, zwart- en grijstinten. We hebben de typische kleur van alles wat Indiaas is opzij gezet om ons te concentreren op een sobere stijl, maar met stedelijke en natuurlijke landschappen die zijn geïnspireerd door dit prachtige land.

DeSvärtan-collectie is een andere nieuwigheid van het Zweedse bedrijf waarmee we ons huis voor heel weinig kunnen renoveren.In dit geval hebben we een elegante collectie, maar met authentieke en zelfs etnische accenten, daarom houden we van deze mix. Van een zeer kleurrijke verzameling strips gingen we naar een andere in zwart-wit.

In deze collectie vinden we prachtig textiel om de kamer te renoveren, met prints vol kleine details. De collectie is ontworpen door Zweedse stofontwerper Martin Bergström en enkele Indiase modestudenten. Daarin zitten van textiel voor het bed tot briefpapier en stukken om het huis te versieren. We kunnen de slaapkamer naar de woonkamer en ons thuiskantoor renoveren met de nieuwe notitieboekjes en kleine details van deze collectie.

De schalen in rustieke stijl uit de Ikea Svärtan-collectie vallen ons op, omdat ze zwart zijn, met een ruwe afwerking, alsof ze net gemaakt zijn.Ze zijn decoratief, een van die stukken om in de hal of in de woonkamer te plaatsen, die opvallen door hun eenvoud en natuurlijkheid.

Dit kleine bijzettafeltje heeft ook veel persoonlijkheid en doet ons denken aan andere exotische culturen. Het is een even elegant stuk, gemaakt van metaal en duurzaam, dat voor elke hoek van de kamer kan worden gebruikt.

De textielen zijn het belangrijkste onderdeel van de collectie en we zien er verschillende prints op, met kussens, dekens of dekbedovertrekken. Natuurlijk allemaal in zwart-wit met gemêleerde grijstinten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: