Decoratie-ideeën

Keukens met gele accenten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hou je van de kleur geel? Die levendigheid, die acid touch, de helderheid en vreugde die het aan alles brengt, is moeilijk te evenaren, en daarom is het een kleur die veel wordt gebruikt in decoratie om licht sobere plaatsen tot leven te brengen , met neutrale tinten. Deze keukens hebben enkele gele accenten die geweldig aanvoelen, ideaal om van te genieten in deze kamer van het huis.

De gele kleuren zijn intens en geven ons energie, dus ze zijn perfect voor plaatsen waar we actief moeten blijven, zoals in de keuken. Daarom hebben ze in deze keukens deze toon gekozen om de ruimtes aan te vullen.Dezelfde meubels kunnen deze leuke gele accenten dragen, maar er zijn nog veel meer ideeën, met penseelstreken die van de muren naar de stoelen gaan.

In deze keuken zien we de mix van kleuren geel en oranje, de zuurste tinten die er zijn. Een geweldige mix om te genieten van stijl en plezier in de keuken. Het hele eiland heeft gele kleuren en strekt zich uit tot aan de muren. De rest van de keuken heeft grijs- en bruintinten, basistinten die de intensere kleuren verzachten.

In deze keuken hebben ze een gele kleur gekozen voor de opbergmeubels In een enkel gebied zien we die intense kleur, en we realiseren ons dat zonder dat geel de keuken erg zou zijn nuchter, zelfs saai. Een manier om een draai te geven aan de inrichting van dit deel van het huis.

Deze keuken heeft alleen een kleine toets in het geel. Ze zijn voor alles voor de warmere bruintinten gegaan, met overal veel hout, maar om het niet te veel hout te laten lijken, hebben ze dat deel in een even warme gele kleur gezet. Een geweldig idee om de keuken te renoveren en er een leuk en modern tintje aan te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: