Decoratie-ideeën

Hennepkleden en andere plantaardige vezels voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het gebruik van meubels en decoratieve accessoires gemaakt met natuurlijke materialen vertegenwoordigt een van de meest actuele trends in interieurontwerp. Natuurlijke vezels zoals hennep, jute en rotan worden de hoofdrolspelers van fantastische tapijten waarmee je je huis persoonlijkheid geeft.

De tapijten van plantaardige vezels die tegenwoordig in onze collectie afbeeldingen voorkomen, dragen bij aan het creëren van oprechte en gastvrije omgevingen. Met dit type tapijt kunnen we de hal, de woonkamer, de slaapkamer of de badkamer decoreren.We kunnen het doen met geverfde ontwerpen; maar we raden je aan te wedden op textiel in natuurlijke, neutrale tinten.

Het textiel van vezels in neutrale tinten past zich gemakkelijk aan ruimtes met verschillende stijlen aan. We zouden kunnen denken dat rustieke ruimtes, met hout als hoofdrolspeler, het meest vatbaar zijn voor vermenging. Zoals je op de afbeeldingen kunt zien, werken ze echter ook in traditionele en hedendaagse omgevingen.

Tapijten van hennep of jute geven textuur aan de vloer Je kunt ze in neutrale tinten op vloeren van beton, hout of keramiek leggen met geweldige resultaten. Contrasterende neutrale kleuren worden ook een geweldig alternatief voor het schilderen en inrichten van de kamer. Zwart en wit, beige en bruin zijn goede keuzes.

De tapijten met een ronde vorm zijn het populairst en benadrukken het Marigold-hennepontwerp van Armadillo & Co. Deze heeft een zeer vrouwelijk karakter en kan elke kamer persoonlijkheid geven . Het is een perfecte combinatie van kunst en ambacht, vind je ook niet?

Rechthoekige vloerkleden zijn minder opvallend, maar ze helpen ons om een groter gebied te bedekken. Ze zijn ook een favoriet als je overlappingen wilt creëren met andere soorten vloerkleden. Het is een trend om een pooltapijt of een tapijt met veelkleurige patronen op een tapijt van hennep of jute te leggen.

Hou je van dit soort vloerkleden om je huis mee te decoreren? Geef je de voorkeur aan ronde of rechthoekige?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: