Interieur

Kamer in groene en grijze kleur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We gaan verder met de grijze kleur in beurten, en het is een van de meest gebruikte tonen geworden bij het decoreren. Als jaren geleden het gebruik van grijs synoniem was met saai of onpersoonlijk, is het nu een ideale kleur, omdat het als basis dient voor elke andere, het is sereen en we hebben er een breed scala aan tinten in om te gebruiken. Het is een zeer veelzijdige kleur die ook niet uit de mode raakt, omdat we hem altijd als basis gebruiken.

In deze slaapkamer zien we de vereniging van de groene en grijze, twee tinten die elkaar perfect aanvullen. Hoewel ze vrij donkere tinten gebruiken, is de kamer even helder, omdat ze lichtpunten gebruiken met meerdere lampen die tegelijkertijd decoratief zijn.

Laten we naar een kamer gaan die heel goed in een jeugdige stijl zou kunnen staan, met veel interessante decoratieve ideeën. De unie tussen al deze kleuren zijn de groene, grijze en witte basistinten. Het textiel is heel eenvoudig en basic en past goed bij de andere elementen. De huizen maken deel uit van het thema van de kamer, om ons eraan te herinneren dat we thuis zijn, en daarom zijn er enkele verlichte houten huizen die ter decoratie zijn, en andere geschilderd op de muren.

In deze kamer hebben ze de behoefte aan een studietafel niet terzijde geschoven. Het is eenvoudig, waarbij de groene kleur van de achtergrond de hoofdrol speelt, met een houten oppervlak en witte stukken.

De kast heeft een blad waarop die huizen zijn geschilderd, om een artistiek tintje aan de kamer te geven zonder toevlucht te nemen tot de gebruikelijke schilderijen.Het is een origineel en ander idee waar we rekening mee kunnen houden om een huis in te richten. Daarnaast zijn er hele gave en actuele designstukken die hem een moderne uitstraling geven, zoals die ronde stoffen stoel.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: