Decoratie-ideeën

3 trendkleuren voor decoratie 2016/17

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hoewel er nog een paar maanden over zijn om afscheid te nemen van 2016, is het een goed moment om erachter te komen wat de kleurentrends zullen zijn voor het inrichten van je huis in het jaar 2023. Als je wilt om een deel van het huis te vernieuwen, verlies geen detail van 3 kleuren die het komende jaar in de mode zullen zijn.

Zwart-wit

Kleuren zoals wit en zwart gaan ondanks het verstrijken van de jaren nooit uit de mode en in 2023 zullen ze opnieuw een trend zetten. Zwart is perfect om andere soorten kleuren in de kamer te benadrukken.Wat wit betreft, het is een perfecte kleur om kleine kamers te decoreren en om licht in een bepaald deel van het huis te bevorderen. Zoals je ongetwijfeld weet, zijn dit twee kleuren die perfect te combineren zijn en een elegante en moderne sfeer in het hele huis creëren.

Groen

Groen is een andere kleur die in 2023 het meest in de mode zal zijn. Het is een kleur met een groot aantal tinten, die allemaal geldig zijn bij het inrichten van het huis en het een vrolijk en ontspannend tintje geven. Het meest tropische groen zal aanwezig zijn in de decoratie van veel huizen in het jaar 2023 en geeft een zeer interessant exotisch tintje aan het interieur ervan.

Geel

Mosterdgeel was het hele jaar in de mode en het ziet ernaar uit dat het ook het hele jaar door in de mode zal blijven.Het is een kleur die veel plezier brengt in alle kamers van het huis en het ook een zeer interessante retro- en vintage-uitstraling geeft. Het probleem met mosterd is dat het een kleur is dat kan wat belastend zijn, dus je kunt het gebruiken om een gang van het huis of een enkele muur ervan te schilderen en het een interessant tintje te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: