Interieur

Kleurrijke kamers met exotische accenten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van kleuren houdt en ook van exotische accenten, hebben we enkele slaapkamers om je te inspireren. Originele en leuke ruimtes, waarin ze hebben gespeeld met de decoratie, met de kleine details, schilderijen, lampen of tafeltjes, en met de verf op de muren. Er v alt veel te zien in deze kleurrijke slaapkamers.

Deze kleurrijke kamers hebben een prachtige stijl, vol vreugde en levendigheid. Tonen als geel, groen of oranje worden zonder angst gebruikt, hoe intens ze ook zijn.Daarnaast zien we veel exotische accenten, in planten of in surferinspiraties, zoals die leuke planken aan de muur.

Deze kamer heeft de zalmkleur gebruikt om de muren een vrolijker tintje te geven, gemengd met een intens geel. Maar dat was niet genoeg voor hen, ze hebben ook een heel origineel raster van foto's toegevoegd, wat een modern tintje geeft, en ronde foto's van exotische planten. Een complete mix voor een ongewone ruimte.

In deze kamer vinden we een zeer geometrische stijl, vol kleuren. Vormen die de muren overspoelen en het hoofdeinde en de deuren bereiken. Kleuren als blauw, oranje en zwart verenigd in dezelfde stijl. Absoluut een gewaagde en opvallende mix voor een slaapkamer.

Deze kamer is echter niet te kleurrijk, maar eerder een veel natuurlijker aspect, maar het ontbreekt niet aan de exotische toets in de details. Afrikaanse inspiratie zien we terug in aardetinten, franjes en prints. Nog een origineel idee om de slaapkamer leuk in te richten.

In deze slaapkamer zien we een zeer tropische stijl. Een blauw kleurverloop op de muur, dat de lucht zelf simuleert, en planten in alle hoeken, zowel natuurlijk als in de vorm van afbeeldingen. Afbeeldingen met geometrische accenten om alles een moderne uitstraling te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: