Interieur

Kinderkamer geïnspireerd op ballonnen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Deze kinderkamer heeft een zeer fantasierijk thema, met ballonnen en vliegtuigen om hun fantasie de vrije loop te laten. Het is ongetwijfeld een kamer die niets klassieks heeft, integendeel, en ons een ruimte vol plezier en fantasie laat zien.

Als je kind van het ballonthema houdt, is dit zijn ideale kamer. Het kinderbed is ongetwijfeld iets heel anders dan we gewend zijn en daarom hebben we een uniek en heel bijzonder stuk. Het is een ruimte voor fans van vliegdromen, en een ruimte om te spelen en te fantaseren.

Het bed is een echte blikvanger en trekt de meeste aandacht in de kamer. Het heeft touwtjes aan elke hoek, zoals de mand van de ballon, en de ballon bevindt zich bovenaan. Kinderen kunnen doen alsof ze reizen in hun heteluchtballon. En ze hebben ook andere details toegevoegd die de kamer speciaal maken. Aan het plafond hangen kleine lampen die alles verlichten, alsof het sterren zijn, en een klein vliegtuig vergezelt deze grote wereldbol op zijn reis.

Deze kamer heeft ook een functioneel deel, met een eenvoudig bureau in een klassieke stijl, gemaakt van hout, met een tv en een bijzettafeltje met wat opbergruimte. Hoewel de meeste ruimte aan het spel is gewijd, denken ze ook aan andere aspecten. Zo hebben we een hangmat waar kinderen kunnen spelen of uitrusten.Een ander element om in de lucht te zijn, dat combineert met de filosofie en het thema van de rest van de kamer.

De elementen geven de grote ballon in de kamer een prominente plaats. Houten vloeren en eenvoudige muren wit geverfd en zonder al te veel ornamenten, met klassieke accenten, zodat de wereldbol een vintage touch heeft met deze stukken eromheen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: