Decoratie-ideeën

Tweekleurige muren om het huis tot leven te brengen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als het gaat om het schilderen van de muren, overwegen we altijd om ze allemaal in dezelfde toon te schilderen om een harmonieuze omgeving te creëren, en toch biedt schilderen ons veel meer mogelijkheden. Een van de trends die we nu kunnen zien en die door veel mensen wordt gevolgd, is het schilderen van tweekleurige muren, hetzij in twee tegenovergestelde tinten, hetzij gedeeltelijk of gedeeltelijk schilderen.

Eigenlijk zijn er geen regels als het gaat om het schilderen van de muren, en daarom hebben we zo'n breed scala aan mogelijkheden Van slechts de helft schilderen tot het schilderen van een kamer, schilderen een kolom, of maak een mooi verloop.Je kunt ook twee tegenovergestelde en sterke kleuren kiezen, één voor elke muur, want spelen met verf is de nieuwe mode voor muren.

Muren dubbel geschilderd

We houden van deze trend, en het stelt ons in staat om de bovenste of onderste helft van de kamer in kwestie te schilderen. Het ene deel is wit en het andere in een kleur die ons helpt het textiel en de meubels te accentueren. Op deze manier spelen we met de kleuren zonder de helderheid van de ruimte weg te nemen. Een geweldig idee om een vleugje kleur aan de kamer te geven.

Gestreepte tweekleurige muren

De gestreepte tweekleurige muren kunnen een gracieus en verjongend tintje geven aan de muren van het huis, en daarom is het een van de andere inspiratiebronnen die we je brengen. Strepen in zwart en wit voor een chique touch, of in intense kleuren om de kamer een vrolijke en andere uitstraling te geven.

Muren met twee sterke kleuren

Dit is weer een van de voorstellen die we je doen als het gaat om het schilderen van de muren. En het is dat je in de ene een sterke kleur kunt gebruiken en in de andere een totaal andere. Zo creëren we een groot contrast en een nieuwe en bijzondere stijl.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: