Decoratie-ideeën

Hangers als decoratief element aan de muur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Haal de kleerhangers uit de kast; Dat is ons doel vandaag bij Decoora. Kledinghangers dienen niet alleen als steun voor kleding, ze kunnen ook een geweldige bondgenoot worden voor het decoreren van de muren Hiervoor heb je alleen een hoge dosis creativiteit en inspiratie nodig.

Het idee van vandaag is een fris en eenvoudig idee om de muren van de hal, woonkamer of slaapkamer te transformeren. Een idee met een grote impact en een minimale investering. Klinkt goed toch? Om het op te starten heb je alleen enkele hangers en vele andere foto's, schilderijen, tijdschriften of knipsels nodig die mooie herinneringen oproepen of je inspireren.

Met dit voorstel kun je de tekeningen van de kleintjes in huis verzamelen en tentoonstellen, familieherinneringen delen en persoonlijke ervaringen, inspiratiepanelen voor je werk creëren. Als? Het ophangen van de foto's, tekeningen of knipsels aan hangers. Zo simpel is het; zeg me niet dat het geen goed idee is.

Je kunt het voorstel aanpassen aan ruimtes met verschillende omgevingen en stijlen Zowel het ontwerp van de hangers als hun compositie zullen de uiteindelijke stijl beïnvloeden. Kies voor een vintage-geïnspireerde hoek houten broekhangers en hang er sepiakleurige foto's of schilderijen aan.

Als je de compositie een minimalistisch tintje wilt geven, kies dan voor metalen hangers en zwart-witfoto's. En welke hangers zijn het meest geschikt voor een jeugdkamer? Ongetwijfeld designs met kleuren en/of met leuke vormen, zoals die op de tweede afbeelding.

Naast originele muurschilderingen maken, kunnen hangers op zichzelf ook decoratief zijn. Kijk naar de tweede afbeelding; door elementen van verschillende stijlen te combineren, kunnen creatieve sets worden verkregen om een muur te versieren. Welk idee je ook kiest om de kamer te transformeren, er is een derde element dat je nodig hebt: haken, oogjes. Laat je inspireren door de afbeeldingen en breng die vergeten hoek tot leven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: