Decoratie-ideeën

Ideeën om ramen in de badkamer te bedekken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Iedereen wil wat privacy in de badkamer, en daarom is het essentieel om middelen te hebben om de ramen af te dekken en tegelijkertijd licht binnen te laten, zodat de ruimte helder is. Er zijn veel ideeën op de markt, beginnend met klassieke gordijnen of doorgaand met de prachtige jaloezieën die erg populair zijn geworden.

Binnen deze variëteit zullen we ook de stof of het materiaal moeten kiezen, met veel stoffen met patronen, andere ondoorzichtig, wit of met veel ontwerpen. Er is een grote verscheidenheid en we moeten altijd naar de stijl van de badkamer kijken, zodat alles goed te combineren is, dus hier zijn een paar ideeën om die badkamerramen te bedekken

Dek ramen af met hout

Dit idee is eenvoudig en duurzaam, hoewel het ook wat duurder is dan textiel. Sommige houten luiken met roosters om meer of minder licht binnen te laten, zoals we willen. Het is een goed idee als we op de lange termijn denken, aangezien ze lang op hun plaats blijven en het hout ook kan worden geverfd om de stijl van de badkamer te veranderen, indien gewenst.

Dek ramen af met gordijnen

Een klassieker onder de klassiekers, gordijnen zijn een geweldige hulpbron, die ook erg goedkoop is en die we in veel winkels kunnen vinden. Het is heel eenvoudig om voor elke badkamer de juiste gordijnen te vinden, aangezien er veel modellen zijn. Je moet altijd denken dat ze ondoorzichtig genoeg moeten zijn om het interieur te verbergen, maar licht moeten doorlaten.

Bedek ramen met jaloezieën

Een van de meest actuele keuzes en die bijna iedereen gebruikt, zijn de jaloezieën Het is textiel, maar ze nemen alleen de ruimte van het raam in beslag, ze worden zelfs op maat gemaakt dat ze volmaakt zijn En er zijn meestal ook veel verschillende modellen om uit te kiezen, met gedessineerde, effen, gestreepte stoffen en vele andere ideeën.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: