Decoratie-ideeën

Een appartement met een uitgesproken Scandinavische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je houdt van Noordse stijl in zijn puurste en meest authentieke vorm, dan is hier een appartement waar je je kunt laten inspireren. Het heeft veel van de elementen die de Scandinavische stijl beroemd hebben gemaakt, zoals de Scandinavische open haard, de bontdekens, het hout in zijn lichtste en meest natuurlijke tint of de kleur wit.

Om te genieten van een huis in de modestijl kun je geïnspireerd raken door dit soort ideeën. Bovendien is dit appartement erg gezellig, met de open haarden, het prachtige textiel en de houten stukken met zachte lijnen. Een geweldige ruimte om geïnspireerd te worden door een eenvoudige stijl die duizenden huizen heeft veroverd.

In de eethoek zien we veel stukken hout, die die warmte en dat traditionele tintje geven aan de Scandinavische wereld. We zien zelfs een vintage houten paard, als decoratie. Het gebruik van hout is een manier om te breken met die witte kleur die alles overspoelt, behalve het behoud van de natuurlijke en eenvoudige toets van de Scandinavische stijl. Ze denken ook praktisch, dus in de buurt van de muur vinden we een bord om alle belangrijke dingen op te schrijven.

In dit huis zien we ook een mooie slaapkamer met veel stijl. De open haard in de hoek, die in Scandinavische stijl is, geeft al veel warmte. Maar we zien ook een houten huisje om de houtblokken in op te bergen, en een stoel van hout en natuurlijke stof. Aan de muur hangt een vinyl om alles een vrolijk tintje te geven, maar zonder te breken met de sobere tinten, in blauw en grijs.

In de keuken zien we een ruimte waarin ze ook veel witte kleur gebruiken. Op alle deuren en op de muren, schilder zelfs de baksteen in witte tinten. Het enige contrast is te vinden in het aanrechtblad, in zwarte tinten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: