Decoratie-ideeën

Een eilandhuis met een lichte en ontspannen sfeer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De feestdagen zijn voor velen van ons voorbij, maar niemand verbiedt ons om aan de volgende te denken. De eilandstijl van het huis dat we je vandaag laten zien, nodigt ons uit om erover te dromen. Wie wil er nu niet genieten van een paar dagen zon en strand in dit huis van fotograaf Anita Calero?

Op het eerste gezicht v alt de lichte en warme sfeer in deze woning op Sfeer waaraan zowel de materiaalkeuze als de kleuren bijdragen. Hout en bamboe staan centraal tussen de materialen, terwijl wit, bruin en groen dat doen tussen de kleuren.

Het interieur van dit huis heeft een ontspannen sfeer. Als vriend van organische vormen en eenvoudige lijnen, heeft de eigenaar bij de aankoop van het huis verschillende wijzigingen aangebracht die hebben bijgedragen aan het creëren van lichte en frisse ruimtes, bedoeld voor ontspanning en creativiteit.

De meubels die het huis sieren, zijn gekocht bij vlooienmarkten in Parijs, antiquairs in New York en warenhuizen in Cartagena. De rieten stoelen in de keuken, de metalen en rieten krukken in de studeerkamer, het bureau met witte bladen in de slaapkamer en de nachtkastjes behoren tot mijn favorieten.

Afgezien van dit meubilair vallen zowel binnen als buiten de cabine elementen op die ons herinneren aan de eilandoorsprong van het huis. We hebben het over de zeven schildpadden die de muur op de tweede verdieping sieren, de zeesterren die aan de badkamermuren hangen of het visnet op de veranda.

Het contrast tussen het witte en donkerbruine hout op de benedenverdieping blijft ook niet onopgemerkt. Dit kleurcontrast wordt in sommige kamers ook herhaald door andere materialen en elementen. Wit en bruin domineren de decoratie, maar net zo belangrijk zijn de tinten groen die de gordijnen, schilderijen en planten bieden.

Vind je het interieur van dit eilandhuis mooi?

Bron - Axxis

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: