Decoratie-ideeën

Ideeën om de voorraadkast thuis te organiseren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je voorraadkast een chaos is en je eten op is omdat je niets georganiseerd hebt, brengen we je hier wat basisideeën voor organisatie zodat je alles op zijn plaats hebt en zo minder tijd besteden aan het bereiden van ma altijden. Je hebt alles onder controle en je weet ook of er iets mis kan gaan. Orde is essentieel om tijd te besparen bij het doen van huishoudelijk werk.

De voorraadkast bestellen kan moeilijk zijn, maar als we vanaf het begin een plek voor alles bepalen, hebben we eindelijk een plek waar we alles de eerste keer kunnen vinden, met een gevoel van orde en meer netheid.Het is de moeite waard om een middag door te brengen met het organiseren van de voorraadkast met deze eenvoudige ideeën om plaatsen te creëren die net zo geordend en netjes zijn als deze.

Sorteer voedsel op planken

Het meest gebruikelijke bij het bestellen van een voorraadkast is om gedifferentieerde planken te hebben voor elk item. Het is essentieel om planken te plaatsen die gemakkelijk schoon te maken zijn en meestal van metaal zijn. Er zijn planken met compartimenten die kunnen worden verwijderd, en de traditionele, die we voor elk ding in secties kunnen ordenen. Zo wordt het voor ons makkelijker om alles te blijven bestellen en alles op zijn plaats te hebben.

Glazen potten voor de voorraadkast

Naast de planken moeten we rekening houden met waar we alles gaan neerzetten. Een van de dingen die tegenwoordig worden gezien vanwege het prachtige effect zijn de traditionele glazen pottenDeze dragen etiketten, brieven of schoolborden, zodat we elk ding dat erin zit kunnen identificeren. Deze potten moeten onder vacuüm goed kunnen sluiten, zodat er geen lucht in komt. Zo blijft het eten langer houdbaar.

Deze potten hebben handgeschreven namen of labels. Er zijn veel manieren om elk ding te identificeren, en daarom kunnen we het doen zoals we willen, zodat het effect esthetischer is. Maar het belangrijkste is dat iedereen dezelfde stijl draagt.

Plastic potten om de voorraadkast te ordenen

We kunnen ook plastic of rieten manden plaatsen voor bepaalde voedingsmiddelen die niet in glazen potten passen. Natuurlijk met kleine bordjes waarop staat wat ze dragen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: