Interieur

Kinderkamer met broertjes in geel en grijs

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Deze kinderkamer heeft twee kleuren die perfect combineren, grijs en geel. Het is een originele kamer met een modern design, ontworpen om met twee broers te delen. Met identieke bedden en veel kleine details in zwart en wit, grijs of geel, hebben ze een zeer actuele en trendy kamer.

De geel is een levendige en heldere kleur, die meestal wordt gecombineerd met andere meer serene neutrale kleuren, zoals grijs, en ook met zwart en wit, omdat ze opvallen . Dat is precies wat ze in deze gedeelde kinderkamer hebben gedaan.In een praktische maar zeer stijlvolle omgeving.

We zien dat ze in deze kamer hebben gekozen voor zeer moderne meubels en stukken met een modern design, met eenvoudige lijnen. De bedden profiteren van de ruimte eronder om wat meer opbergruimte te hebben voor elk broertje of zusje, want in een gedeelde kamer is er altijd behoefte aan ruimte om spullen op te bergen. Ze hebben ook eenvoudige decoraties aan de muren met foto's en vinyl met berichten.

In het gedeelte voor de bedden zien we een grote boekenkast, een kleerkast met een bijna futuristisch design en nog een bureau, aangezien beide hun eigen bureau moeten hebben. Deze bureaus hebben zeer eenvoudige lijnen, met stoelen met hetzelfde futuristische ontwerp als sommige meubels in de kamer. Om alles wat warmte te geven, hebben ze hout toegevoegd aan de vloer en muren.

In deze kinderkamer hebben ze goed gebruik gemaakt van de ruimte, met een moderne inbouwkast, waar ze ook planken en een bureau hebben neergezet. De gele accenten trekken de soberheid weg om de kamer een leuke en opvallende toets te geven, anders zou het een beetje afwijken. Ongetwijfeld een goede keuze bij het inrichten van een kinderkamer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: