Decoratie-ideeën

Originele spoelbakken in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vaak proberen we de originele touch te geven met de accessoires, met felle kleuren, patronen of decoratieve stukken die de aandacht trekken, en het komt nooit bij ons op dat ze dezelfde toiletten van de badkamer degenen die echt creatief kunnen zijn. Deze originele wastafels zullen je sprakeloos maken.

Je hebt veel verschillende ideeën, allemaal design en om de badkamer te renoveren met een volledig moderne en bijzondere uitstraling. Het zijn ongetwijfeld nieuwe en bijzondere ideeën voor elke badkamer, die als enige de aandacht trekken. Als we deze wastafels toevoegen, hebben we niet veel meer details nodig om een badkamer te hebben die al onze gasten zal verrassen.

De ronde vormen van de eerste wastafels doen denken aan stenen, dus ze werden duidelijk geïnspireerd door de natuur om ze te maken. De andere gootsteen is veel eenvoudiger, met een grote steen en een kleine doorlaat voor het water. Beide ideeën zijn perfect toe te voegen aan moderne en designbadkamers, waar vormen de belangrijkste decoratieve details zijn.

Deze gootstenen met kronkelige vormen hebben ons verbaasd, omdat ze echt origineel zijn. Aan de ene kant hebben we wasbakken die eruit zien als opgerolde bloemen. Een origineel stuk dat opv alt tegen het hout en de achtergrond van neutrale tinten. En aan de andere kant hebben we die putten die lijken te zijn uitgerekt terwijl het water viel. Alsof ze elastisch en zacht zijn. Zonder twijfel twee originele en opvallende ideeën die in geen enkele badkamer onopgemerkt zullen blijven.

Deze wasbakken zijn anders en zijn geïnspireerd op de vormen en kleuren die water kan verdragen. Aan de ene kant hebben we een wasbak met een glazen bodem met tekeningen van bloemen, die weerspiegeld worden door ze licht te geven en elke dag water aan de wasbak toe te voegen. Aan de andere kant hebben we een gootsteen waarin er altijd water lijkt te zijn, hoewel het slechts een effect is dat ze hebben gecreëerd.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: