Interieur

Verschillende soorten doucheschermen voor je badkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Schermen verbeteren de ervaring van het nemen van een bad; ze houden de vloer droog, voorkomen uitglijden en kunnen ons wat privacy bieden. Waterdichtheid, veiligheid en reinigingsgemak zijn factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen tussen de ene optie en de andere, maar niet de enige.

Op esthetisch vlak geven de scheidingswanden de badkamer een schoon en elegant uiterlijk Dankzij de transparante geharde glazen wanden kunnen we de badkamer ook visueel vergroten en meer licht geven. Een ander voordeel van dit element is de mogelijkheid om ze naar wens aan te passen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden aangepast aan de esthetiek van uw badkamer.

Vandaag gaan we ons niet concentreren op functionele details zoals het type deuropening -schuiven, vouwen of vouwen- of de verankeringsstructuur. We zullen ons meer richten op de esthetische details; onderscheid maken tussen verschillende soorten materialen, afwerkingen en profielen Doe je mee?

Doucheschermen kunnen worden gemaakt met veilige panelen van gehard glas of acrylmateriaal In beide materialen is het scala aan afwerkingen zeer breed: transparant, doorschijnend, gezeefdrukt, enz. . De eerste worden aanbevolen voor het decoreren van kleine badkamers, omdat ze diepte en visuele breedte toevoegen, maar ze zijn ook indiscreter.

De profielen hebben ook invloed op de esthetiek van een scheidingswand.Tegenwoordig is het mogelijk om bijna volledig zonder te doen, waardoor visueel zeer schone resultaten worden bereikt. Er zijn er echter die nog steeds de voorkeur geven aan partities met profielen. Het is niet verrassend dat deze veel persoonlijkheid in de badkamer kunnen brengen. Een paar simpele zwarte profielen kunnen een witte badkamer een heel moderne uitstraling geven, terwijl de panelen hetzelfde industriële karakter toevoegen.

De schermen doorschijnend of gezeefdrukt geven ons meer privacy. Tegenwoordig kunnen de scheidingswanden in verschillende kleuren worden vervaardigd en kunnen afbeeldingen aan het ontwerp worden toegevoegd met behulp van technieken zoals zeefdruk. De mogelijkheid om ontwerpen aan te passen wordt alleen beperkt door ons budget.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: