Decoratie-ideeën

Decoratieve trends voor herfst 2016

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Nu er weinig meer over is voor de zomer om over te gaan in de herfst, is het een goed moment om te kijken wat de trends op het gebied van decoratie voor de rest van het jaar zullen zijn Met de komst van het nieuwe seizoen is het belangrijk om het huis een nieuwe uitstraling te geven en een decoratie te krijgen die past bij het herfstweer.

Metalen zullen vanuit decoratief oogpunt van groot belang zijn, zowel in meubels als in textielelementen. Daarom zullen kleuren zoals goud of zilver aanwezig zijn, die een modern en actueel tintje geven aan alle delen van het huis. Naast metalen zullen natuurlijke materialen het hele herfstseizoen in de mode zijn. Als je up-to-date wilt zijn, kies dan voor een materiaal zoals hout dat perfect combineert met andere decoratieve elementen.

Glas is een ander materiaal dat in de mode zal zijn en een vleugje elegantie aan je huis zal geven. Het is ideaal voor gebruik in verschillende aanvullingen en decoratieve accessoires die in huis kunnen zijn Wat betreft de decoratiestijlen die in de mode zullen zijn tijdens de herfst, deze zullen rustiek en vintage zijn.

Rustiek is een stijl die veel warmte in huis brengt, waardoor het perfect is voor een tijd van het jaar zoals de herfst. Wat betreft de vintage stijl, die bestaat al even in de mode en ook de komende maanden blijft het aan de top als het gaat om woondecoratie.

In de kleursectie blijven rozenkwarts en sereen blauw in de mode. Beide kleuren zijn perfect voor het herfstseizoen omdat ze warmte en rust brengen in alle kamers van het huis. Vergeet niet om kleuren zoals wit of grijs te gebruiken, want die zullen ook trends zetten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: