Decoratie-ideeën

Tropische print om het huis te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hoewel het lijkt alsof de zomer zijn laatste stuiptrekkingen geeft, kunnen we altijd bij de tropische stijl blijven om onze huizen te decoreren. Het is alsof we ons op een van die exotische plekken bevinden met stranden en oerwouden vol vegetatie. Zodat we nog steeds dat tropische tintje om ons heen kunnen voelen en dit najaar wat vreugde in huis kunnen brengen.

We houden van de tropische stijl vanwege zijn grote vreugde, omdat het frisheid en het zorgeloze van exotische culturen uit andere verre oorden overbrengt. We vonden geweldige ideeën in winkels, zoals flamingo's en groene bladeren van tropische planten.Het zijn twee mythische redenen om met deze stijl te decoreren.

Als je van flamingos houdt, kun je veel motieven in de winkels vinden. Een van de meest gebruikte is behang, omdat je alle muren of slechts één kant kunt bedekken, omdat zeer sterke patronen meestal te overdreven zijn om ze aan alle muren toe te voegen. Er zijn ook andere ideeën, zoals leuke schilderijen van roze flamingo's. En het is een detail dat erg modieus is en waarvan de kleur veel helpt om te versieren.

In deze slaapkamers hebben ze gekozen voor de tropische touch Ze hebben muren waar de groene bladeren van de tropische bossen op een witte achtergrond uitkomen. Omdat het iets eenkleurigs is, zullen we het bedtextiel gemakkelijk kunnen combineren. Zoals je ziet gebruiken ze wit of grijs textiel, en met details zoals het kussen met een toekan.Voor de rest laten ze ruimte voor eenvoud, zodat het behang opv alt.

Op deze muren vinden we soortgelijke ideeëns. De kleur groen als hoofdrolspeler. Hierdoor v alt het hout op en passen de planten bij de muren van het huis.

Er zijn veel wallpapersmet een tropische print om toe te voegen aan je huis. In dit geval zien we ook een print met zachte kleuren, roze, groen en een blauwe achtergrond. Perfect om die gele kruk te laten opvallen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: