Decoratie-ideeën

Japans huis in hout en natuurlijke stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De natuurlijke stijl met hout en witte kleuren is erg Scandinavisch. Deze keer vinden we het echter in een bijzonder en origineel Japans huis In dit huis zien we een omgeving met veel hout, eenvoudige ruimtes en wit om licht te geven.

Als iets onze aandacht trekt in deze ruimte, dan zijn het de gebogen lijnen van de deuren Ze hebben zeer zachte lijnen gebruikt en dat maakt de omgeving nog gastvrijer. Het zijn zeer originele deuren die passen bij de kolommen van het huis, waar ook afgeronde lijnen zijn.

In dit huis zien we mooie en gezellige ruimtes Hout verenigt alles, en het heeft een heel natuurlijk tintje. We zien zelfs decoratieve vogels in de hoeken van het huis, alsof het een buitenruimte is. Door het hele huis staan planten en de details zijn minimaal. Een plank in de lucht en gloeilampen zonder lampen om te verlichten. Uiteraard hebben ze gekozen voor een sobere maar aangename stijl, met de meest functionele details.

Dit is ook een huis met een open ruimte Dit geeft het veel meer licht. Hoewel het een klein huis is, profiteren ze van elke hoek. Ze hebben een eettafel naast het eiland, dat is degene die aansluit op de keuken. Er is ook nog een verdieping erboven waar we meer hout en wittinten zien. Het is ongetwijfeld een eenvoudige maar effectieve en actuele keuze.

Er is ook een loungegedeelte, waarin we dezelfde natuurlijke stijl kunnen zien. Enkele sobere meubels in hout- en grijstinten, een blauw tapijt dat wat kleur geeft en natuurlijke planten. Dit alles zorgt voor een gevoel van sereniteit en rust in het hele huis, en er is zo weinig nodig om een goede decoratie in huis te hebben.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: