Decoratie-ideeën

Glödande Collectie van Ikea, zeer origineel

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We bevinden ons in het universum van de Belgische modeontwerper W alter Von Beirendonck, waar we verbazingwekkende wezens vinden die ons allerlei items presenteren om ons leven te verbeteren. Van gerechten die ons lijken aan te kijken tot mooi en origineel textiel.

Alles in de wereld van Glödande is creatief en origineel, omdat het uit de wereld van illustraties lijkt te komen. Veel kleur, geweldige ideeën, details vol energie en leven voor een bijzonder huis. Je hebt van vloerkleden tot textiel voor op het bed, kussens en serviesgoed om elke dag de tafel op te vrolijken.

Ikea Glödande Servies

Als je je verveelt met het gebruikelijke servies, wit of met bloemmotieven, dan weet je zeker dat dit limited edition servies je zal verrassen. Ogen die op de borden verschijnen, gele of roze kleuren voor een werkelijk verbazingwekkende collectie. Zelfs de mokken hebben geïllustreerde ogen die naar ons lijken te kijken als we 's ochtends eten. Kleur en plezier zullen je keuken overnemen.

Deze mokken zijn heel bijzonder, en het komt ons voor dat ze niet alleen een goed stuk voor volwassenen zijn, maar ook voor kinderen. Ze zullen genieten van de leuke tekeningen van deze ontwerper, vol kleur en verrassingen.

Textiel uit de Glödande-collectie

In deze collectie mag je de textiel om het huis te versieren niet missen Het idee is hetzelfde. Kleurrijk en kleurrijker voor het hele huis, wat duidelijk maakt dat deze collectie voor plezier en eclectische smaken is. Gele, oranje, blauwe of rode tinten om de kamer met meer intensiteit te decoreren. Bedtextiel blijft voortaan niet onopgemerkt in huis.

In deze collectie zien we ook veel kussens met de wereld van Wondermooi, deze grappige karakters. Oranje kussens die uit een wilde wereld lijken te komen, of kussens met grijstinten, meer sereen en ontspannend. Er zijn ideeën voor verschillende smaken en die zullen zeker niemand onverschillig laten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: