Decoratie-ideeën

Huis in Londen in Victoriaanse stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Victoriaanse stijl is een oude en elegante stijl. Een stijl die we terugzien in dit Londense huis, waar ze erin geslaagd zijn om de essentie van de ruimtes van weleer achter zich te laten met meubels van ongelooflijke schoonheid. In sommige kamers kunnen we zelfs bepaalde moderne accenten vinden die ze nog specialer maken.

Dit huis verrast ons om vele redenen, en het lijkt erop dat er geen tijd in is verstreken. We zien enkele vintage meubelen met zeer mooie decoratieve vormen, donkere tinten en zeer interessante details Ondanks het feit dat de Victoriaanse stijl meestal sierlijk is, zijn ze er in dit huis in geslaagd om het lichter te maken met spaties in tinten wit.

Vintage meubels

In deze ruimtes zien we enkele vintage meubelen met verschillende stijlen. Hoewel sommige in Victoriaanse stijl zijn, doen ze ook mixen. Een fauteuil met een print van palmbomen in bruine tinten en een open haard met houtblokken op de meest rustieke manier vertellen ons over een eclectische mix.

Meubels in Victoriaanse stijl

Details en ruimtes mogen niet ontbreken in deze stijl vol ornaments. Bochtige lijnen en veel details in elk meubelstuk, poten met gebogen lijnen en vooral een vleugje luxe. Goudtinten zijn altijd aanwezig, zowel in de deurbekleding als in het meubilair.

De elegantie van capitoné

De getufte is ook een vaste waarde in elegante en vintage ruimtes. In dit geval vinden we een originele capitoné fauteuil en witte kleur. Ook met die originele kristallen lamp. Want in dit huis tellen de details.

Moderne en Victoriaanse accenten

In het huis hebben ze ruimtes gecreëerd met zeker modernisme. De keuken is daar het beste bewijs van, met rechtlijnige meubels in effen tinten die breken met de stijl van andere delen van het huis. De gouden tinten zijn nog steeds aanwezig om de stijl te verenigen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: