Tuinen

Exclusieve patio's met zwembaden, elegant en exotisch

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We hebben vandaag besloten om ons uitzicht opnieuw te creëren met exclusieve patio's met zwembaden De zomer loopt ten einde en we willen niet stoppen om u alles te laten zien wat we kunnen bereiken als budget geen probleem. Ja, het creëren van een oase zoals die op de afbeeldingen te zien is, heeft een prijs.

Dit type terras dat we vandaag voorstellen, is meestal te vinden in clubs en luxe hotels. Een patio met de nodige afmetingen om een zwembad en een rustruimte, te huisvesten kan alleen in een pand of woning zoals die u op de afbeeldingen aantreft.

Zwembaden die in dit type terras zijn geïnstalleerd, hebben over het algemeen een langwerpige vorm Deze vorm helpt om de ruimte visueel te verlengen, om meer diepte te creëren. Naast de vorm moeten we kijken naar de grootte; de ruimte aan de zijkanten moet voldoende zijn om een vrijetijds- en ontspanningsruimte te huisvesten.

Naast een groot terras en een groot zwembad zijn er nog andere elementen die ons helpen om van ons terras een oase te maken. Met de geschikte meubels kunnen we verschillende ruimtes creëren: een kleine buitenwoonkamer om te genieten van momenten van ontspanning met familie en vrienden, een andere om in te liggen om te genieten van de zon en/of van een drankje

Zonder planten vind je geen enkele patio met een zwembad van dit type. Planten zijn essentieel om het tot de categorie oase te verheffen en het dat exotische tintje te geven dat zo gewoon is in dit soort ruimten.Over het algemeen worden tropische groene planten gebruikt; hoewel het niet altijd mogelijk is. Het ideaal is om planten te kiezen die zich aanpassen aan het klimaat in ons gebied en niet veel onderhoud vergen.

De vloer- en zwembadoverkappingen, ik weet zeker dat ze ook je aandacht zullen hebben getrokken. Keramiek en steen worden meestal gecombineerd in deze patio's met zwembaden om die luxueuze en exotische sfeer te creëren die ze uitstralen. Zou jij ook zo'n terras willen hebben?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: