Interieur

Moderne grijze en felroze slaapkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In dit huis vinden we een bijzonder elegante en sobere slaapkamer in grijstinten en met een complementair sterk roze. Het zijn twee tinten die elkaar ondersteunen, waardoor een verfijnde slaapkamer ontstaat met moderne en minimalistische lijnen en elegante decoratie.

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor eenvoudige decoraties in hun huis, omdat minimalisme en de Scandinavische stijl naam maken in onze huizen. Daarom is deze slaapkamer modern en erg actueel. Daarnaast leert het ons de mogelijkheden bij het gebruik van tinten als grijs en donkere kleuren.

Naast de grijze kleur en dat sterke roze, bijna kastanjebruin, heb je meubels en details in zwart, die afsteken tegen de grijze vlakken. Deze ladekast heeft een zeer elegante zwarte kleur, wat hem nog meer soberheid geeft. In de slaapkamer zijn er weinig decoratieve details en ze hebben allemaal een sobere toets en zouden zelfs mannelijk genoemd kunnen worden.

In de slaapkamer zijn er veel details waar je op moet letten. De rechte lijnen dringen alles binnen, van de kasten tot de spiegel, het bed en het gestreepte textiel. Al deze rechte lijnen maken deel uit van de meest moderne en minimale stijl, met strakke ontwerpen gebaseerd op geometrie. In deze kamer zien we die orde in het lijnenspel, die zit in de meubels, muren en zelfs textiel.

In deze slaapkamer hebben ze tonen toegevoegd in een donkerroze kleur om het een ander tintje te geven, zodat het grijs niet te sober zou zijn. Het toevoegen van meer intense kleuren in basistinten is de manier om niet verveeld te raken met ruimtes die te simpel zijn.

In deze slaapkamer staat een grote kast met prachtige deuren ook in het zwart, passend bij andere meubels. Met de lichte houten vloer verminderen ze die donkere tinten, maar over het algemeen durven ze er een heel moderne en elegante slaapkamer mee te realiseren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: