Decoratie-ideeën

Mid-century keuken in vrolijke tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We houden echt van de stijl uit het midden van de eeuw omdat het een vintage tintje heeft, maar een moderne en zeer chique charme. Deze trend is geïnspireerd op de jaren vijftig, destijds pioniers op het gebied van design, en daarom zien we vandaag nog steeds stukken die erg interessant zijn. Deze keuken gaat terug in de tijd met een mid-eeuwse stijl voor een vintage touch.

In deze keuken vinden we zeer interessante elementen, zoals een vloer met geometrische patronen, meubels in een zachte mintgroene kleur, gouden accenten en een prachtig eiland. Het is een lichte, vrolijke en functionele keuken, ideaal voor elk huis, en de stijl is actueel maar met vintage charme.

In deze keuken zien we veel opbergmeubels goed verdeeld. Er is een werkruimte met een eiland, en ook een dressoir en een ruimte waar het lijkt alsof we kunnen werken met recepten en andere details, bijna alsof het een kantoor is. Het is een zeer ruime keuken met een open concept, dus daar kun je gemakkelijk van profiteren.

We houden van de vloeren in deze keuken, omdat geometrische patronen en vintage cementvloeren momenteel in de mode zijn en we ze steeds vaker zien. Deze zijn wit en blauw, contrasteren met de pastelgroene meubels en geven de keuken een beetje frisheid.

In deze keuken mixen ze modern met traditioneel en vintageWe zien enkele houten krukken die er oud uitzien, die worden gemengd met een aanrechtblad in wittinten en zeer moderne roestvrijstalen apparaten. Deze zitten tussen de mintgroene houten deuren, met meer klassieke accenten, waardoor het een ideaal contrast vormt.

In deze keuken vinden we interessante hoekjes. Ze hebben veel ruimte om verschillende gebieden neer te zetten. Een werkruimte die zelfs dienst kan doen als kantoor, dankzij goede verlichting en houten planken in de open lucht.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: