Decoratie-ideeën

Ivar van Ikea, een veelzijdige kledingkast met veel mogelijkheden

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het is niet de eerste keer dat we je de mogelijkheden laten zien van een bepaald meubel of accessoire van Ikea. We hebben het eerder gedaan met het Stockholm vloerkleed en de Trones schoenenkast. Vandaag v alt de spotlight op “Ivar”, een kledingkast van massief hout onbehandeld.

Massief hout is een zeer duurzaam en resistent natuurlijk materiaal. Het maakt ook een hoge mate van personalisatie mogelijk Oliën en wassen kunnen op het hout worden aangebracht om het te beschermen, maar ook gekleurde verf om het uiterlijk volledig te veranderen en het zo aan te passen aan een bestaande decoratie.

Ivar kastfuncties

De Ivar-kast is gemaakt van massief, onbehandeld grenen, met uitzondering van de hardboard-achterwand. Het is een tweedelige kledingkast waarvan de planken kunnen worden verplaatst om de ruimte aan te passen aan je behoeften. In die zin zijn de scharnieren ook zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. Het is verkrijgbaar in twee maten: 80x30x83cm. en 80x50x83cm.

Mogelijkheden van de Ivar kledingkast

De Ivar kledingkast is een modulaire kledingkast. Met deze functie kunnen we zowel horizontaal als verticaal eenheden groeperen, totdat we aan onze opslagbehoeften hebben voldaan. In de hal, in de woonkamer of in de slaapkamer; we kunnen de Ivar kledingkast integreren in elke kamer van het huis.

Ivar heeft een natuurlijke esthetiek die perfect past in ruimtes met verschillende stijlen, of ze nu rustiek, traditioneel of eigentijds zijn. Na het zien van de selectie van afbeeldingen, is het ook duidelijk dat het zichzelf kan vernieuwen en transformeren met een enkele verflaag Daarom zal het voor u gemakkelijk zijn om het ook aan uw praktijk aan te passen als esthetische behoeften.

Het tekenen van verschillende geometrische vormen of een eenvoudige muurschildering op de kast is een geweldige manier om kleur toe te voegen aan een kinderkamer of jeugdkamer. Het idee om een deur in elke kleur te schilderen of de natuurlijke uitstraling te combineren met een meer eigentijdse kleur is ook erg aantrekkelijk. Een andere manier om het aan te passen, veel eenvoudiger, is met vinyls

De Ikea Ivar kledingkast biedt je veel mogelijkheden voor maar €59, vind je ook niet?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: