Decoratie-ideeën

10 dekens om jezelf in de bank te wikkelen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We hebben onze zinnen al op de herfst gezet. De zomer loopt ten einde en we moeten beginnen ons huis voor te bereiden voor het volgende seizoen. Iets wat nooit ontbreekt in mijn woonkamer zijn een paar dekens op de bank. Denk jij ook dat het een essentieel element is om wintermiddagen door te komen?

Om je te helpen de deken te vinden die bij je past, hebben we een kleine selectie gemaakt. Er zijn in totaal 10 dekens met verschillende ontwerpen qua materiaal, maat en kleur. Als je ze leuk vindt, kun je ze gemakkelijk online kopen zonder van huis te gaan.

We zijn naar winkels gegaan die bij iedereen bekend zijn, zoals Zara Home, Ikea, Textura en H&M Home, onder andere, om onze selectie dekens samen te stellen. met welk doel? Om te zorgen voor een goede online service en/of een belangrijke lijst met fysieke winkels om een van de ontwerpen te kopen.

  1. Maisons du Monde imitatieleren dekbed, prijs € 39,99
  2. Deken met zigzagmotief Maisons du Monde, prijs € 17,99
  3. In kousenbandpunt H&M Home, prijs € 49,99
  4. Zara Home vochtafvoerende gebreide deken, prijs € 59,99
  5. Wol met bloemen Zara Home, prijs € 79,99
  6. H&M Home Jacquard deken, prijs € 39,99

De ontwerpen die de selectie compleet maken, worden voornamelijk gepresenteerd in neutrale kleuren: beige, bruin, grijs Er is echter ook plaats voor blauw, oranje, roze en zelfs veelkleurige voorstellen .Ze passen allemaal op een witte bank en bieden in elk geval een heel andere stijl: elegant, natuurlijk, grappig

  1. Ikea grijze deken, prijs € 14,99
  2. Katina geruite deken, prijs €22
  3. Plaid Apolo Texture, prijs €38
  4. Multicolor Ikea deken, prijs € 9,99

Vanaf € 14,99 heb je toegang tot een breed scala aan zowel effen als gedessineerde ontwerpen. De dekens zullen naast een praktisch gevoel ook nog een esthetisch gevoel in huis hebben. Een bank met een dekentje en wat kussens zal je woonkamer veel meer aankleden dan een kale bank. Als je eenmaal de dekens uit onze selectie hebt gezien, welke vind je dan het mooist?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: