Decoratie-ideeën

Geweldig huis in eclectische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Je mag dit huis leuk vinden of niet, maar de waarheid is dat het niemand onverschillig laat, aangezien de stijl erg eclectisch is, vol met verbazingwekkende stukken, zoals de heilige in midden van de kamer, of de grote spiegel bedekt met schelpen en andere details. Het is een zeer origineel en bijzonder huis, met unieke stukken die op de meest verbazingwekkende manier zijn gemengd.

In dit geval vinden we een ruimte in een eclectische stijl die in het oog springt, aangezien er allerlei stukken zijn die in verschillende stijlen kunnen worden ingelijst. Vintage tapijten, kristallen lampen, behang gemengd met olieverfschilderijen en antieke fauteuils.Het is zeker een ruimte waar je op elk detail moet letten.

In de lounge area is het mogelijk om allerlei mixen te zien. Een geweldig vloerkleed, fluwelen meubels, schilderijen en zelfs een religieus figuur met een ketting. Ze hebben zeker veel originele stukken gevonden die misschien te eclectisch zijn voor veel mensen, maar die een unieke uitstraling geven aan dit eigenzinnige huis.

In de slaapkamer zien we een vergelijkbare stijl, met veel vintage stukken maar iets eenvoudiger. Een mooi bed met een antiek roze gecapitonneerd hoofdeinde is de hoofdrolspeler in de slaapkamer. Ze hebben de houten vloeren en deuren behouden zodat het huis zijn essentie niet verliest.

In de woonkamer zie je de keuken De vintage touch is overal, maar ze hebben ook een aantal lampen in industriële stijl toegevoegd in het eilandgedeelte dat aansluit op de woonkamer kamer. Alles is heel extreem, van de stukken tot de kleuren, met donkere tinten in het hout en op de muren.

In dit huis zien we ook een beetje bloemeninspiratie. Een binnenterras met grote ramen en veel planten, waar het lijkt alsof we buiten zijn.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: