Decoratie-ideeën

Huis in Menorca met huidige stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van mediterrane huizen houdt met die frisse en moderne accenten, dan is hier een huis op Menorca met een moderne maar gezellige stijl. Ze mixen vintage stukken met andere, meer rustieke en natuurlijke, en met andere moderne, zodat we een gezellig huis hebben met veel persoonlijkheid, maar altijd actueel.

Ook gebruikten ze een zacht kleurenpalet als basis, om alles een heel sereen tintje te geven. Op deze basiskleuren voegen ze stukken toe met vrolijke kleuren, zoals geel, groen of blauw. En de ruimtes zijn erg licht en open, perfect voor een plek als Menorca.

Op het terras vinden we een stijl die dezelfde is als die van de woonkamer. Comfortabele grijze banken met veel kussens met gestreepte patronen en een houten salontafel. Daarnaast hebben ze stukken rotan toegevoegd omdat die veel natuurlijker zijn, zoals het vloerkleed, de poef, de potten of de opbergmanden.

In dit huis zijn er ook natuurlijke stukken die ons vertellen over dat handwerk van het eiland, zoals onderzetters en meer manden. In elke ruimte vinden we rustieke houten stukken, zoals kleine tafels of krukken. Dit geeft het hele huis een meer authentieke uitstraling.

In dit huis is het ook mogelijk om slaapkamers te vinden die heel eenvoudig zijn. Veel witte kleur, in mediterrane stijl, en vrolijke en heldere kleuren met traditionele patronen zoals strepen.Met gekleurd textiel kun je de uitstraling van een witte kamer helemaal veranderen.

In de kamer zien we een aantal hoeveel stapelbedden, zodat ze de ruimte beter kunnen benutten zodat er maximaal vier personen op dezelfde plek kunnen slapen. De houten kast heeft een heel traditioneel tintje.

In de eetkamer buiten vinden we een ruimte met een spectaculair uitzicht, zoals die op het terras. In deze eetkamer zien we textiel dat past bij dat van de rest van het huis, en enkele eenvoudige houten klapstoelen die op elk moment kunnen worden verwijderd.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: