Decoratie-ideeën

Plantenbakken voor dieren voor thuis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je het leuk vindt om overal in huis planten te hebben, ben je vast ook dol op het idee dat ze wat grappige en originele bloempotten hebben In dit geval zijn we dierenbloempotten gaan zien, met een heel grappige wilde inspiratie. Deze bloempotten zijn perfect om te decoreren, want niet alleen de plant moet deze esthetische functie hebben, en dit kan worden doorgetrokken naar de bloempot.

In deze dieren plantenbakken vinden we meer elegante ideeën met zachte vormen, dieren die zijn geïnspireerd door echte, en meer creatieve stukken, zelfs kleurrijk.Er zijn leuke plantenbakken en andere meer sobere, maar altijd geïnspireerd door dieren, voor een veel originelere ruimte.

Kattenbakken

Deze plantenbakken zijn ideaal voor kattenliefhebbers Ze zijn eenvoudig, in een zeer actuele en moderne tweekleurige esthetiek, en tegelijkertijd erg mooi. Ze zijn klein en passen in kleine decoratieve planten of sommige bloemen, waardoor de pot bijna meer opv alt dan de plant.

Mini plantenbakken voor dieren

Als je van miniplanten of kleine cactussen houdt, kun je meerdere van deze plantenbakken aan je huis toevoegen. Deze zijn klein en decoratief, ideaal om op een plank te zetten, in gaten in de boekenkast of op een bijzettafeltje of nachtkastje. Kleine details die een geweldige set maken, echt leuk.

Dierenbakken aan de muur

Een andere mogelijkheid is om de planten aan de muur te hebben om ze te versieren. Als opgezette hoofden onmisbaar zijn geworden in wanddecoratie, zien we nu bloempotten geïnspireerd op taxidermie, met neushoorn- of olifantskoppen. Je hebt ook een inspiratie gebaseerd op vogels van verschillende kleuren.

Bloempotten in de vorm van grappige vossen

Deze plantenbakken zijn geïnspireerd op vossen en voegen een leuk vleugje oranje toe. Aan de ene kant hebben we keramieken potten in verschillende maten, en aan de andere kant een aantal zeer originele potten gemaakt met wol en stoffen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: