Interieur

Een vleugje geel om de woonkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Geel is een van de gelukkigste kleuren die er zijn, en daarom kiezen veel mensen ervoor om leven te geven aan een ruimte, als ze zien dat het een beetje nuchter of verveeld. Deze opvallende kleur kan in verschillende tinten worden gebruikt, van de zachtste pastelkleur tot mosterdgeel of het zuurste citroengeel.

We houden van de kleur geel, vooral omdat het vreugde en helderheid vertegenwoordigt. Het is een vleugje energie voor een ruimte in huis zoals de woonkamer, waar we veel tijd doorbrengen. Vooral in deze kamer hebben ze een Scandinavische stijl, die meestal eenvoudig is, maar ze hebben gele accenten toegevoegd om het meer vreugde te geven.

Geel en grijs paar voor de woonkamer

Er zijn kleuren waarmee geel meer opv alt, en daarom is het de perfecte combinatie Zwart is er een van, omdat het contrast geweldig is, maar er zijn er ook wie Hij gebruikt veel van de grijze kleur, heel zacht en neutraal, om het geel te accentueren. In deze kamer zien we hoe goed ze combineren met die grijze fauteuil met gele kussens.

Geel in zijn mosterdkleur

Als er een toon is die populair is geworden, is het mosterdgeel Deze kleur is donkerder geel en wordt daarom meestal in de herfst of winter gebruikt om verder te tellen op geel maar in een lagere toon. Het is een mooie kleur om te combineren met wit of blauw.

Kleine penseelstreken van geel

De strepen geel zijn ideaal voor in de woonkamer. Ze geven het een speciaal tintje, levendiger en vrolijker. In dit geval hebben ze alleen wat kussens toegevoegd, maar deze trekken de aandacht.

Gele kleur in de woonkamer en eetkamer

Als we twee verschillende zones willen combineren met elkaar, kunnen we kleur gebruiken. In dit geval hebben ze gele accenten toegevoegd aan het tafellinnen en een stoel, gecombineerd met de kussens van de bank, om alles te verenigen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: