Interieur

Lagrama jeugdkamers, actueel en praktisch

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Mijn wekelijkse rubriek gewijd aan de kleinsten van het huis, verhuist deze week naar vrijdag. Daarin ontdek ik de voorstellen van Lagrama, een Spaans bedrijf met een brede catalogus van jeugdslaapkamers; een van de beste die ik de laatste tijd heb gezien, durf ik te zeggen.

De meubels vervaardigd door Lagrama zijn actueel en kunnen de kleintjes begeleiden van kindertijd tot adolescentie. Cottage beds zijn een van de producten die de meeste aandacht trekken in de nieuwe catalogus, maar andere opties mogen hiervoor niet worden onderschat: stapelbedden en treinen, nesten en compacts, Cubox-modules

Het inrichten van een jeugdkamer lijkt eenvoudig als je de Lagrama-catalogus bekijkt. Wie op zoek is naar een andere slaapkamer, waarin de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten, vindt in Cottage het perfecte alternatief. Je bed wordt een hut, een veilige haven.

De onderschuifbedden en compacte bedden zijn een geweldige optie om ruimteproblemen op te lossen. U kunt maximaal drie bedden in één ruimte opbergen. En als je niet zoveel bedden wilt? Dan volstaat het om grote of kleine lades te integreren waarmee je de ruimte op orde kunt houden.

Kubox is een van mijn favoriete regels van Lagrama. Omdat het een lijn modulaire meubels is, kun je de meubels samenstellen zoals het beste bij jouw ruimte past. Door meubels en kleuren te combineren, kun je composities krijgen die net zo kleurrijk zijn als degene die we je op onze tweede foto laten zien.

Kubox stelt ons in staat om praktische kamers voor twee te creëren, net zoals de Lagrama stapelbedden en treinen dat doen. Een lage kast maakt de stapelbedden meestal af; We willen geen enkele opslagmogelijkheid verliezen. En de opties eindigen hier niet. Als de ruimte in de slaapkamer erg beperkt is en je wilt dat de kinderen een plek hebben om te spelen, dan zijn de opklapbedden een geweldig alternatief. Ik hou van hun grafische ontwerp!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: