Interieur

Houten lambrisering op de muren van de woonkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De houten panelen zijn een geweldige aanvulling op de muren van het huis. Het is een manier om ze te bedekken en ze een zeer elegante touch te geven. Deze panelen worden meestal halverwege de muur geplaatst en hebben een zeer klassieke stijl. Deze keer zullen we zien hoe de houten panelen er in de woonkamer uitzien.

Muren zijn altijd een hoofdpijn als het gaat om decoratie, omdat je niet alleen hun kleur moet kiezen, maar ook of we ze bedekken met materialen of ze versieren met details. Deze panelen zijn een goed idee als we een heel chique en klassieke toets in ons huis willen, zodat de muur een ander decoratief element is.

Deze panelen worden vaak in wittinten geplaatst, omdat ze een meer ingesloten gevoel geven. Om geen licht te verliezen, zijn ze in witte tinten geverfd, zodat de ruimte even helder is en vrolijker lijkt, omdat het hout een bepaald plechtig aspect geeft. Het is een goede achtergrond om meer kleurrijke meubels toe te voegen.

In dit geval zien we gekleurde houten panelen, veel soberder en plechtiger, ideaal als we willen dat onze woonkamer een voorbeeld is van elegantie en classicisme. In het geval van de bruine panelen hebben we een barokke en bijna gotische kamer, met donkere tinten, in het andere geval hebben ze een zacht grijs gebruikt, een neutrale kleur die met bijna alles combineert.

In deze kamers vinden we enkele panelen die op verschillende manieren zijn toegevoegdAan de ene kant steekt het paneel uit alsof het een plank heeft om wat details op te plaatsen. Aan de andere kant hebben we enkele witte panelen die passen bij andere elementen, zoals de spiegellijst of de raamkozijnen, om de ruimte te verenigen. Het zijn twee verschillende ideeën, maar ze staan geweldig in de woonkamer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: