Interieur

Houten lambrisering in de badkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We hadden het al over de houten panelen, een element dat uit de grote klassiekers komt. Ze zijn decennia lang in de vergetelheid geraakt, maar het lijkt erop dat ze weer belangrijk zijn, en daarom hebben we ideeën voor het hele huis. Deze panelen zijn ideaal om muren een nieuw tintje te geven, ook die van de badkamer.

De houten panelen in de badkamer moeten een behandeling hebben ondergaan zodat ze niet worden aangetast door vocht. Dit is misschien het enige nadeel als het erom gaat ze in dit deel van het huis te plaatsen, en dat we ze ook moeten aanpassen aan de waterafvoeren, maar verder kunnen ze zorgen voor een prachtige elegantie in de badkamer.

Als we de muren gaan bedekken met houten panelen, moeten we er rekening mee houden dat de ruimte hierdoor kleiner lijkt, dus als de badkamer niet erg groot is, is het beter om de muren gewoon wit te schilderen. Bovendien zijn deze panelen goed te combineren, met andere houten elementen of met een elegante vloer waarvan de kleuren niet botsen met het hout. Het is moeilijker te combineren dan een gewone muur, maar het kan veel toevoegen aan de ruimte, waardoor het veel uitnodigender wordt.

Als je uit klassieke of vintage badkamers komt, is dit een geweldig idee. Houten lambrisering voegt een unieke elegantie toe aan de badkamer en zorgt ervoor dat deze veel warmer aanvoelt. Het is de ideale aanvulling voor een van die ruimtes waarin we een vrijstaande vintage badkuip hebben, zodat deze eromheen zit en opv alt. In deze voorbeelden zien we hoe de toiletten veel meer opvallen in contrast met de zachte kleur van de panelen.Dit is een andere manier om ze toe te voegen aan de decoratie, en natuurlijk zijn ze een element om rekening mee te houden als we willen dat onze badkamer klassiek maar tegelijkertijd heel chique is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: