Interieur

De herfst van Primark biedt veel kleur voor de jeugdkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De herfst komt eraan en we moeten nadenken over het nieuwe seizoen, een tijd waarin we gewoonlijk veranderingen in het hele huis aanbrengen. Daarom brengt de nieuwe collectie vanPrimark herfst ons geweldige ideeën om de jeugdkamer te renoveren, met veel kleur, zo erg zelfs dat we vergeten dat het herfst is.

In deze collectie om terug te keren naar de routine, is niets routine, integendeel, het bed is gevuld met patronen, texturen en kleuren voor een gevarieerde stijl geïnspireerd door de Scandinavische wereld. De gekozen kleuren zijn vrolijk, maar met serene pasteltinten zoals parelgrijs, mintgroen of perzik.

Herfst Primark textiel voor de jeugdkamer

Als er één ding is dat we moeten kopen in de nieuwe Primark-collectie is het textiel. Bedtextiel vol kleur, met geometrische prints en gevarieerde kleuren. Mengsels zijn aan de orde van de dag, dus haal al die vrolijke kussens in huis om het jeugdbed te versieren en combineer met het dekbed.

Primark leuke accessoires

Bij Primark vinden we leuke en kleurrijke accessoires voor in huis, want het is niet zomaar een kledingwinkel. In dit geval zien we kleine accessoires voor de jeugdkamer die een aanvulling vormen op dat vrolijke en kleurrijke textiel. Ze hebben kleine inspirerende schilderijen, met zinnen, en een collectie geïnspireerd op de Franse bulldog, met hangers, schilderijen en lampen.Natuurlijk zal zelfs het kleinste detail niet ontbreken.

In deze collectie is van alles een beetje Van beddengoed tot vloerkleden, opbergartikelen zoals dozen met patronen en nog veel meer. Er zijn kaarsen, glazen voor een warm drankje op die lange studiemiddagen, lampen voor de studieruimte, motiverende foto's en andere kleine details om het nieuwe jaar op de vrolijkste manier te beginnen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: