Decoratie-ideeën

Tafels versierd met bladeren voor je volgende feest

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vind je het leuk om de tafel voor je gasten te versieren, maar heb je geen ideeën? Entiteit we maken het vandaag een beetje makkelijker door u een natuurlijk, organisch, eenvoudig en economisch voorstel te laten zien. bladeren gebruiken om detafel te versieren leek ons een geweldig idee en we wilden het voor je illustreren.

Heb je een boom in de tuin? En elke kamerplant met grote bladeren? Als dat zo is, heb je al de helft van de klus geklaard. Je kunt ze gebruiken als bord, een middelpunt of je kunt ze subtiel verwerken in het ontwerp van de tafel op het servet of de menukaart.Dit zijn slechts enkele ideeën, inspiratie opdoen door onze selectie afbeeldingen?

Wat voor blad kiezen we?

De bladeren van bomen zoals de olijf-, laurier- of sinaasappelboom, geven een rustiek tintje aan de tafel. Hetzelfde gebeurt met andere langwerpige bladeren van inheemse bomen. Het zijn kleine blaadjes die over het algemeen als boeket in het midden van de tafel worden gebruikt, of alleen op het menu of servet.

Wit servies past perfect in dit soort combinaties. Om een eenvoudige en natuurlijke decoratie te krijgen, plaats je het serviesgoed op de houten tafel. Om het een elegantere toets te geven, gebruik je linnen tafelkleden of weglopers in lichte tinten. Je hebt alleen een glaswerk en een zilveren bestek nodig om de tafel compleet te maken.

De bladeren van de palm met hun waaiervormige vorm en die van de adamsribplant met hun gelobde vorm zijn ideaal om een exotisch tintje aan de tafel te geven Voor hun Het grote formaat wordt vaker gebruikt als bord of als middelpunt, maar het kan op veel andere manieren worden gebruikt.

Als je wat bamboe borden of kommen aan de tafel toevoegt, geef je de tafel een onmiskenbare Aziatische sfeer. De tafels waarin dit soort planten worden gebruikt, worden ook aangevuld met minimalistisch en eigentijds servies en gebeeldhouwde glazen. Wat voor soort tafel vind je het leukst?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: