Decoratie-ideeën

Zara Home, Jaipur-collectie voor de herfst

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Zara Home presenteert ons zijn nieuwe collecties voor de herfst en we hebben geweldige inspiraties om van het komende seizoen te genieten. Jaipur is je nieuwste inspiratie voor dit najaar. Geen donkere kleuren, oker of bruin, nee. Het lijkt erop dat we precies zijn teruggekeerd naar de lente met Jaipur en zijn witte en blauwe tinten, zo mediterraan.

Deze collectie is helemaal kleurrijk, maar dan in coole blauwtinten en mooie prints met een etnisch tintje. Het verloop van de dekbedovertrekken vinden we heel bijzonder, waardoor we verschillende blauwtinten kunnen combineren.Als het je favoriete kleur is, profiteer dan van deze nieuwe Jaipur-collectie van Zara Home voor de herfst.

Zara Home, Jaipur slaapkamercollectie

Om de slaapkamer aan te kleden we hebben veel ideeën, en wat is een betere manier om de herfst te beginnen dan met een frisse neus. Kussens en dekbedovertrekken met gradiëntkleuren, waarbij verschillende blauwtinten worden gemengd, van meer tot minder intens, om de puur witte kleur te bereiken die voor veel licht zorgt, wat hard nodig is in de herfst. En die mooie lichte stoffen deken.

Zara Home, Jaipur eetkamercollectie

Dezelfde gelukkige en frisse essentie die we ontmoeten in de eetzaal. Servies in wit en blauw, dat helemaal mediterraan lijkt, met servetten en onderzetters met etnische prints die voor de meest chique en interessante toets zorgen.Ook de bril heeft dat verloop en alles heeft een zekere nonchalante touch. Kwastjes zijn een motief dat we in veel Zara Home-artikelen zien, dus we zijn er zeker van dat ze dit jaar een trend zullen zijn.

Zara Home, woonkamercollectie Jaipur

In de woonkamer vinden we ook kleine details die interessant kunnen zijn. Het renoveren van de fauteuil met enkele mooie kussens met patronen is aan de orde van de dag. En je kunt de deken niet missen om films te kijken, in een mooie blauwe tint, passend bij het prachtige blauw-witte vloerkleed.

Zara Home, Jaipur badkamercollectie

In de badkamer zien we enkele interessante accessoires. Bij Zara Home kun je dankzij deze complete collecties het hele huis in dezelfde stijl inrichten. Je hebt alles, van tandenborstelaccessoires tot handdoeken en opbergdozen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: