Decoratie-ideeën

Italiaans rustiek huis met chique stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van de rustieke stijl houdt, maar je wilt iets veel moderners en actueler, dan is het tijd om te kijken naar ruimtes die beide combineren. Dit Italiaanse huis is een perfect voorbeeld van hoe je een modern en cool design kunt toevoegen aan een volledig rustieke stijl zonder er gedateerd uit te zien en zonder de landelijke essentie te verliezen.

In dit prachtige huis hebben ze de meest authentieke elementen behouden, zoals sommige plafonds met houten balken of de muren met een bijna onafgewerkte uitstraling. Die onbeschofte toets is heel typerend voor alles wat rustiek is, en daarom is deze accommodatie perfect voor degenen die het aan hun huis willen toevoegen zonder de moderniteit te verliezen.

In veel van de kamers zien we iets gemeenschappelijks, en dat is dat ze totaal basistinten gebruiken, zodat de materialen en elementen de hoofdrolspelers zijn. Houten balken en vloeren, bakstenen in de ramen, metalen meubels en rustiek hout zijn het meest interessante onderdeel, dus vermijden ze felle kleuren. De materialen zijn altijd nobel en van kwaliteit.

In de keuken zien we een plek met veel hout, maar toch hebben ze een vleugje veel moderner gecreëerd. Het hout heeft een gladde en actuele afwerking, moderner. Dit past goed bij het meubilair, modern en met eenvoudige lijnen, afgezien van de landelijke stijl.

Dit is een groot huis met verschillende badkamers, maar daarin wordt luxe gemengd met rustiek. Marmer met gebeitste muren en spiegels met gouden lijsten voor een chique touch. Het resultaat is een zeer originele mix van stijlen.

In de hoofdkamers van het huis vinden we dezelfde moderne en luxueuze toets. De gouden fauteuil vertelt het ons, samen met de meer klassieke bruine leren bank. In de eetkamer staan ook meubels met sobere lijnen en donkere tinten, om die elegantie niet te verliezen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: