Decoratie-ideeën

Zara Home, Pure White-collectie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Zara Home brengt ons nieuws voor dit najaar, met collecties die ideaal zijn om het huis aan te kleden en ook kleine details toe te voegen in verschillende kamers. Het zijn vrij complete collecties om te genieten van het herinrichten van ruimtes voor de herfst, met zachte en neutrale tinten, met zijn Pure White-collectie

Deze Pure White-collectie is zeer elegant en delicaat, maar ook basic, omdat neutrale tinten zoals wit, ecru en beige worden gebruikt om een zeer serene sfeer te creëren en ook verfijnd. Het is een tijdloze stijl die niet uit de mode raakt, dus het is een goede keuze als we de decoratie niet te veel willen veranderen.

Zara Home Pure White, slaapkamer

De voorstellen voor de slaapkamers dit najaar zijn net zo elegant als andere jaren. In dit geval zien we veel kussens, in de fashionable wittinten, een basiskleur om het leven simpel te houden, met zachte stoffen en af en toe een discrete print zoals strepen. Warme bontdekens mogen niet ontbreken bij bedtextiel, wat ook dit najaar onmisbaar zal zijn.

Zara Home Pure White, eetkamer

In het eetgedeelte zien we dezelfde eenvoud, voor degenen die van de basis houden bij het decoreren. Zonder ingewikkelde combinaties te maken, creëren ze een perfecte en elegante tafel, met glazen servies en in witte kleuren, te combineren met de tafelkleden en tafellopers van de collectie.

Zara Home Pure White, woonkamer

In de woonkamer zien we wat kleuren die wat warmer zijn. Beige of bruine tinten, die nog steeds zacht zijn, maar weggaan van het wit van andere kamers. Een trend die we blijven zien, is het combineren van kussens van verschillende maten en stoffen.

Zara Home Pure White, Badkamer

We komen bij de badkameraccessoires en we vinden handdoeken en badjassen die voor elk seizoen bij een collectie kunnen horen. Eenvoud raakt nooit uit de mode, dus als je basics wilt dit najaar, dan heb je die bij Zara Home.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: