Decoratie-ideeën

Modern appartement in grijstinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De grijstinten zijn sober en worden al lang gebruikt als basis voor het decoreren van ruimtes. Een kleur die zich aanpast aan alle stijlen en die andere, meer levendige kleuren verheerlijkt, om ze meer leven en prominentie te geven. In dit geval hebben we een modern appartement in grijstinten, met een zeer moderne stijl.

In dit appartement vinden we een moderne stijl met minimalistische accenten heel eenvoudig, waar eenvoudige en rechte lijnen heersen. Deze ruimtes benadrukken niet alleen de lijnen, maar ook de materialen, die bijna de hoofdrolspelers zijn, zoals hout en stoffen.

In de woonkamer zien we niet alleen veel grijze accenten, gecombineerd met dat hout in lichte tinten, maar ook kleine roze accenten, want roze is een toon die past perfect bij de grijze kleur. Deze zachte tinten zijn perfect om een zeer serene sfeer te creëren in de woonkamer, die ook een zeer lichte ruimte is.

De eetkamer ligt naast de woonkamer, aangezien dit een open concept huis is, waar alles een natuurlijke overgang volgt. Ook deze eetkamer gebruikt hout om alles een warme toets te geven, en we zien enkele design metalen lampen. Een eenvoudig en sober idee om de eetkamer te decoreren.

In de keuken hebben we grijze greeploze deuren die het geheel een minimalistisch tintje geven. Het deel van het aanrecht gebruikt die houttint om bij de vloeren en de rest van het huis te passen. Het is een eenvoudige en zeer elegante keuken, echt modern.

In de slaapkamer is er dezelfde soberheid als in de rest van het huis, met houten vloeren en elementen om door te gaan met een stijl die in geen enkele kamer breekt. We hebben enkele originele designlampen om de ruimte te verlichten en een kleed dat alles bedekt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: